Diana's Schminkpaleis!


Wie ben ik
Mijn naam is Diana Rijsdijk - van der Burg, ben getrouwd en mama van 2 prachtige dochters. Woon in Hendrik Ido Ambacht.


Na mijn opleiding ben ik gaan werken als intercedente en na 15 jaar gestopt omdat ik voor mijn dochtertjes wilde zorgen. Nu allebei mijn meiden naar school gaan wilde ik toch weer iets gaan doen en het liefst ook voor mezelf.

Heb een paar jaar geleden een cursus schminken gevolgd en heb nu van mijn hobby mijn werk kunnen maken.

1 December 2010 heb ik Diana's Schminkpaleis!opgericht en regelmatig volg ik nog up-to-date workshops/cursussen.


Ik schmink op kinderfeestjes, kraamfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften, sportverenigingen, scholen,  braderieën, evenementen, eigenlijk overal waar kinderen aanwezig zijn.

U kunt mij ook inhuren voor het zetten van glittertatoeages (deze blijven ongeveer 3-7 dagen zitten), voor kleine ballonfiguurtjes en voor zandtekeningen (dit zijn kleurplaten waarop kinderen met gekleurd zand hun eigen tekening kunnen maken), ook kunnen de kinderen fotolijstjes versieren (hierin worden dan de zandtekeningen gedaan).

Ook is het mogelijk om leuke workshops te volgen (voor kinderen, maar ook voor volwassenen). Denk aan knutselen met Foam Klei of HobbyPixel, Loombands, een schmink- of glittertattoeage workshop.

Maar ook geef ik workshops Kinderschminken en Schminken voor ouders met hun kind(eren), gezellig even samen zijn met uw kind in deze tijd van drukte!

Bent u zwanger? Ook maak ik bellypaints (inclusief foto's).

Ook is het mogelijk om eenSchminkpiet/Ballonnenpiet of BallonnenKerstvrouw/Schminkkerstvrouwin te huren en schmink ik als prinses op kinderfeestjes.


Wilt u mij inhuren dan kunt u contact met mij opnemen. Ook is het mogelijk met meerdere schminkers te komen.


Diana Rijsdijk
Telefoon: 06-25544754
wdsj.rijsdijk@caiway.nl

http://www.facebook.com/dianaschminkpaleis
twitter
instagram
linkedinn